完全 爛GAG® 大樓
歡迎光臨!
請先登錄以瀏覽更精彩的「完全爛GAG®大樓」!

Join the forum, it's quick and easy

完全 爛GAG® 大樓
歡迎光臨!
請先登錄以瀏覽更精彩的「完全爛GAG®大樓」!
完全 爛GAG® 大樓
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

印刷爛GAG產品圖案意見收集

向下

印刷爛GAG產品圖案意見收集

印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left20%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 20% 
[ 14 ]
印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left18%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 18% 
[ 13 ]
印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left14%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 14% 
[ 10 ]
印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left17%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 17% 
[ 12 ]
印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left28%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 28% 
[ 20 ]
印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_left3%印刷爛GAG產品圖案意見收集 Bar_right 3% 
[ 2 ]

總投票數 : 71

發表 

印刷爛GAG產品圖案意見收集 Empty 印刷爛GAG產品圖案意見收集

http://fw2gag.yforum.biz/forum-f25/topic-t961.htm

之前係上面個POST問過大家對售價既意見~

而家就問下大家對於印刷係產品上面圖案既設計有D咩意見!
爛GAG® Lok
爛GAG® Lok
Admin
Admin

男 文章總數 : 256
年齡 : 33
頭銜 : 系統管理員
注冊日期 : 2007-11-11

http://fw2gag.php.hk/

回頂端 向下

印刷爛GAG產品圖案意見收集 :: 評論

威少

發表 2/7/2009, 6:18 pm 由 威少

爛gag iq題加唔同爛字
個效果應該唔錯下 Laughing

回頂端 向下

爛GAG® Lok

發表 3/7/2009, 2:57 pm 由 爛GAG® Lok

如果大家有想整既設計都可以pm比我~Smile

回頂端 向下

∥KatHy↘

發表 3/7/2009, 3:17 pm 由 ∥KatHy↘

我覺得香港人會鐘意一D有字樣的東東,如果係英文仲正,GAG得黎又高檔,
最緊要D字唔可以深,要個個都明,實掂!
再唔係可以印D GAG圖,OK嫁~

回頂端 向下

爛GAG® Lok

發表 5/7/2009, 10:55 pm 由 爛GAG® Lok

∥KatHy↘ 寫到:我覺得香港人會鐘意一D有字樣的東東,如果係英文仲正,GAG得黎又高檔,
最緊要D字唔可以深,要個個都明,實掂!
再唔係可以印D GAG圖,OK嫁~

好! 我主要都係設計一d 唔同design既gag字~
如果大家有設計既都可以pm比我作個參考架 Smile

回頂端 向下

牛油曲曲餅

發表 6/7/2009, 12:31 am 由 牛油曲曲餅

我要logo同iq題,同我想有[系統管理員專用]o既,比系統管理員

回頂端 向下

爛GAG® Lok

發表 6/7/2009, 1:13 am 由 爛GAG® Lok

牛油曲曲餅 寫到:我要logo同iq題,同我想有[系統管理員專用]o既,比系統管理員

噢...呢件唔係壇tee呀 Wink

回頂端 向下

gerald6A02

發表 11/7/2009, 1:05 am 由 gerald6A02

中間一個大大的囧,側面全是[潮語]&[GaG]字樣

回頂端 向下

hi0813

發表 17/7/2009, 12:59 pm 由 hi0813

件衫印往我愛講爛gag~

回頂端 向下

Mei._.`

發表 20/7/2009, 9:41 pm 由 Mei._.`

I ♥
爛 Gag

回頂端 向下

neio浩仔

發表 24/7/2009, 1:53 pm 由 neio浩仔

件衫印爛gag應該好爛``

回頂端 向下

sailee

發表 25/7/2009, 1:33 am 由 sailee

前面IQ題,後面set answer

回頂端 向下

牛油曲曲餅

發表 29/7/2009, 10:42 am 由 牛油曲曲餅

爛GAG® Lok 寫到:
牛油曲曲餅 寫到:我要logo同iq題,同我想有[系統管理員專用]o既,比系統管理員

噢...呢件唔係壇tee呀 Wink

哈哈,太過咩啦我-.-,sor..........要logo同iq題

回頂端 向下

爛GAG® Lok

發表 30/7/2009, 5:22 am 由 爛GAG® Lok

暑假我比較忙~
仲未有時間坐低慢慢design~
要大家期待咁耐真是有點抱歉 pale

回頂端 向下

OIC

發表 1/8/2009, 7:33 pm 由 OIC

大大隻字寫著「爛gag」就最好喇!

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章